Driftssikre korntørkere og lagersiloer med høy yteevne

 

Helge Opland er distributør av lagersiloer og korntørkere fra italienske Pedrotti og tyske Schmelzer. Begge produsentene er kjent for innovativ teknologi og leverer brukervennlige, bærekraftige maskiner med svært høy yteevne. Alle produktene kan leveres med skreddersydde funksjoner etter kundens anvisninger.

Pedrotti Korntørke

Pedrotti korntørke er en av italias største og eldste produsent av korntørke gjennom historien. De har blitt distribuert i stor skala, både i Italia og resten av verden. Maskinene er helgalvanisert og er gass eller dieseldrevet. Kapasiteten er svært høy, og utstyret leveres med PLS styring som standard. 

Pedrotti er en av Italias eldste produsenter av maskiner til industri og landbruk med over 60 år i bransjen. Produsenten har en moderne kunde- og driftsavdeling, med support 7 dager i uka, hele året.

 

Schmelzer

Tyske Schmelzer har siden 1913 produsert maskiner og utstyr til industri og landbruk. De er kjent for solid, holdbar kvalitet, innovativ teknologi og brukervennlige maskiner. Helge Opland distribuerer landbruksmaskiner og utstyr fra Schmelzer til hele Norge. Se produkter her.

 
Ta gjerne kontakt for mer informasjon om lagersiloer og korntørkere. 

Adresse

Helge Opland, 7070 Bosberg

E-Post

Telefon

90081141